Bubbeljackor

 Jaha !! Nu har bubbeljackorna invaderat Sverige. Säger nån MODE så kränger man på sig vad som helst.
Just nu verkar det som om alla går i bubbeljackor.Tjocka,korta,gamla eller unga.Oavsett om man passar i den eller inte ,så ska man ha en sån, till varje pris..
Många kraftiga ljusa damer går om kring i skrikiga rosa bubbeljackor. Hur snyggt är det?? Är det ett sätt att dölja valkarna tro? Nä,tror nog inte det. Det får dom bara att se ut som vandrande Telitubbes.
Unga killar med kritvitt hår drar på sig en skrikig orange och vips så har man fått en pumpa.Är man lite mer försiktig så väljer man en svart eller vit, vilket får dom ändå att likna Michelingubbar.
Detta är verkligen vårens FULASTE jacka. Skiter fullständigt i om det är modernt eller inte. Jag kommer verkligen aldrig sätta på mig en sån här.
Jag kan lova när hösten är här, så har alla insett hur ful den är, och kommer med största sannolikhet att lämna in den till Kalmar Stadsmission och till alla andra Stadsmissioner i Sverige. Dom kommer att bli alldeles nedlusade av dessa jackor. Där dom sedan ,mycket troligt, skänks till en uteliggare. Och dom kommer att göra gott .Och vi kommer att ha dom färggrannaste uteliggarna i världen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0