Blues i Mönsterås

Mönsterås bluesfestival är alltid värt besöket. Ihelgen var det dax igen för alla bluesälskare att samlas i den idylliska köpingen. Många bra band som vanligt.Trots att vädret inte var på topp, så fylldes ändå gator och torg av diggande people.  









Tuggummianka

Är det bara jag som lagt märke till att Anna Anka alltid tuggar tuggummi? Anna som alltid ska vara så perfekt och världsvan. Hon om någon borde väl veta hur fruktansvärt osmakligt det är att se någon som jämt och ständigt tuggar.
I senaste programmet av "Anna Anka söker assistent" så tuggade hon för fulla muggar, när hon tillrättavisade sina kandidater. På utsidan av kinden kunde man se konturerna av en stor rund kula,förmodligen förvarade hon sitt tuggummi i en av sina ekorrpåsar
Man kan undra varför hon gör detta? Är hon nervös eller kan det vara så att hon lider av dålig andedräkt?


regnig dag = shopping

I dag har jag njutit av en jobbledig dag. Visserligen var dagen regnig och grå men jag fick ändå solen att lysa genom shopping. plånboken blev förvisso tunn, men vad gör väl det . I nästa vecka kommer en splingas ny soffa in i boet.
Fick låna en bautastor tving av möbelaffären för att kunna limma ihop mitt nästan nya ekbord.Man kan undra hur det är med kvaliten på dom dyra borden.Fick 1500 spänn till godo.Alltid något,men jag gav 4700 kr och jag gillar verkligen det bordet. Eftersom jag inte hittat något annat lika snyggt så ska jag ägna resten av dagen till att försöka limma i hop det. Jag tror nog att det kommer att bli skitbra.
 


Så här ser bordet ut. Klockan 7 en  tisdagsmorgon small det till som ljudet av ett pistolskott.Det tog ett tag innan vi fattade vad det var,men sen såg vi det. Vårt nästan nya bord hade spruckit mitt itu,trots ordentlig skötsel och inoljning, så gick det så här.


Vart tog våren vägen


satch II

Snart kommer den . Enligt tidigare info ska den ha premiär 28 maj??? Nån som hört nått annat?



När det än blir......... så kommer jag vara där.

Brasil dream

 Vill ha!
Tänk på att det snart är mors dag. Närmare bestämt 30 maj. Visst är det  här en bra present till en snäll mamma.



Estée Lauder Brasil Dream Eau de Parfum, 50ml

En ny, spännande och het doft fylld med kärlek från Estée Lauder. Doften påminner om rytmerna och det exotiska livet i Brasilien.

Brasil Dream är designad för att framkalla glöden och hettan från den Brasilianska solen, med sina heta och fruktigt blommiga doftnoter. Dofterna förnimmer guava,neroli,annanas och apelsinblomma. Hjärtnoten baseras bl a på jasmine och gardenia från Brasilien, medan basnoterna baseras på patchouli,sandelträ och kokosmjölk.

Doften finns i Eau de Parfum 50ml.    479:- på Kicks


RSS 2.0