Ska det aldrig sluta regna?

Tror inte att dagen kunde börja sämre. Kunde inte sova i natt , snurrade runt som en elvisp hela natten och lyssnade på den envisa blåsten och det sura spöregnet.
Givetvis så vaknade jag alldeles för sent , men ändå inte så sent utan att jag hann slänga i mig två stora temuggar med kaffe. Och tur var väl det, för annars hade jag nog inte kunnat behärska mig när nyckeln till cykellåset gick av och fastnade i hålet. Varken tid eller tålamod för att lösa problem just då. Fick springa upp igen och hämta bilnycklarna.Som tur var jobbade inte Janne idag så jag kunde ta bilen. Stress,stress och stress ut på den större vägen- ja vad händer där? Mitt i gatan står en stor jädra arbetsmaskin och hindrar all trafik att ta sig förbi. Inser snabbt att här är ingen ide att vänta utan svänger snabbt in på tvärgatan till höger ,vilket medför att jag får en jäkla omväg på snirkliga ormliknande vägar. Sen var det hitta p-plats. Konstigt nog fanns det  massor av lediga  platser vid hamnen. Kör in och tvärnitar omedelbart när jag förstår varför. P-Platsen är översvämmad och jag inser snabbt att detta är ingen liten pöl utan en Ocean. Fort i med backen så vattnet inte stiger över trösklen och ner och parkera på andra sidan stan.



Så här såg det ut för ett par veckor sen.Om det inte vore för dom gula löven så skulle man nästan kunna tro att det är en varm sommardag



RSS 2.0