Matdagbok v.36

Kl.   söndag   6 sep

 9.00  gröt,mörkt bröd,ost,tomat,kaffe
12.00  plommon
14.30  Panerad spätta,ugnsstekta rotfrukter,ris,vatten
15.00  kaffe
18.00  melon

               


 

Kl.   Lördag    5 sep

 7.00  kaffe
 9.00  omelett(3 ägg),tomat,lite fetaost
14.00 nektarin
15.00 3 st tacco(skal),vatten
18.00 kaffe
20.00 plommon



Kl.   Fredag    4 sep

7.00   1 mugg kaffe
8.00   banan
9.00   2 skivor grövre bröd,ost,smör,kaffe
13.00  Fläslroulad,potatis,sås,ärtor.morötter,vatten
15-00  kaffe
17.00  2 skivor grövre bröd,ost,smör,kaffe
 
Kl.   Torsdag 3 sep


7.00   1 mugg kaffe
9.00   2 skivor ljust bröd,ost,smör,kaffe
12.00  Potatisgratäng.kotlett.bönor,fetaost
15.00  2 st varmkorv(utan bröd),saft,kaffe
18.00  kaffe
20.00  nektarin



Kl.    Onsdag 2 sep.

7.00   2 muggar kaffe
8.00   2 skivor ljust bröd,ost,smör,kaffe
12.00  Potatisgratäng,fläskfilè,bönor,fetaost,tomat,vatten
15.00  vatten,plommon
16.00  kaffe
17.00  plommon
19.00  cornflakes,äpplemos,socker,mjölk


Kl.    Tisdag  1 sep.
 
 7.00   2 muggar kaffe
 9.00   ljust bröd(utan smör) 1 ägg,kaffe
10.00  1 plommon, 1 banan
13.00  2 små raggmunkar,lite grädde
15.00  köttfärssås,spagetti,tomat,fetaost,vatten
17.00  kaffe
18.00  1 plommon
20.00   nektarin 

 Kl.     Måndag 31 aug.  

 7.00   2 muggar kaffe
 9.00  kaffe,ljust bröd,ost,smör
11.00  1 plommon
13.00  pommes,1 skiva kassler m. ananas o ost,vatten
15.00  1 plommon
16.00  1 karrekotlett,veterån m. smör,kaffe
18.00  kaffe
19.00  nektarin

         

                                                   
                                                                                                                                                                                                 


 








 


Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken usel kosthållning!! Lär dig att äta fisk och grönsaker, du kommer att dö av vitaminbrist och benskörhet! Skärpning....

2009-09-02 @ 16:47:32
URL: http://svenssonskaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0